Uvjeti korištenja

Boravak djece mlađe od 7 godina u osnovnom krevetu ne naplaćuje se. Boravišna pristojba uključena je u cijenu. Iznos boravišne pristojbe po osobi: 7 kn odrasle osobe, djeca od 12-18 godina imaju 50% popusta, djeca do 12 godina ne plaćaju bp. Iznajmljivač ne podliježe plaćanju PDV-a prema odredbama čl. 90 st. 2 Zakona o PDV-u.

Apartman će biti na raspolaganju od 15:00 sati na dan dolaska, te do 11:00 sati na dan odlaska. Izvan navedenog vremena, ukoliko je potrebno, prtljagu možete ostaviti kod nas na sigurnom, pa vas molimo da nas o istom na vrijeme obavijestite.

Način plaćanja: odmah po dolasku u apartman, u suprotnom domaćin će zadržati osobni dokument gosta ( osobna iskaznica, putovnica ) do konačne isplate. Izgubljeni ključ naplaćuje se u iznosu od 150,00 kn / 20€.

U cijenu najma uključeno je korištenje interneta, grijanja, klima uređaja, el.energije i plina, opreme i aparata, ručnici, posteljina, sapun, sredstvo za pranje posuđa i rublja. U cijenu je također uključeno završno čišćenje, ipak molimo Vas da apartman ostavite čist i uredan, kakvog ste ga i zatekli. Troškovi korištenja fiksnog telefona ( osim hitnih poziva ) nisu uključeni u cijenu, te će biti naplaćeni prema stvarnoj potrošnji prema cjeniku teleoperatera.

Zbog vaše sigurnosti, apartman ima protuprovalna vrata, a novac i dragocjenosti možete pohraniti u sefu. Ipak, gosti su dužni sami brinuti o sigurnosti stvari i dragocjenosti ostavljenih u apartmanu i domaćin ne odgovara za nestanak istih. Ulazna vrata apartmana zaključavajte kada ste unutra, a kada izlazite obavezno zaključavajte vrata i prozore, ugasite klima uređaj ili grijanje, isključite rasvjetu i sve električne uređaje. Vlasnik objekta ima pravo u odsutnosti gosta, u osobitim okolnostima, ulaziti u apartman radi sprečavanja moguće štete ili opasnosti. O svom ulasku u apartman vlasnik objekta dužan je obavijestiti gosta u prvom slijedećem kontaktu. Zabranjeno je uništavanje opreme i namještaja, izazivanje nereda i ometanje drugih gostiju i stanara, a osobito stvaranje buke u vremenu od 14:00 do 16:00 sati, te od 23:00 – 07:00 sati.

U apartmanu je dozvoljen boravak isključivo onih gostiju koji su prijavljeni u dolasku. Boravak kućnih ljubimaca nije dozvoljen.  Pušenje u apartmanu ( dozvoljeno na balkonu ) organiziranje zabava i boravak više osoba od onog što je dogovoreno smatrat će se povredom uvjeta najma.

Iz apartmana je zabranjeno iznošenje opreme i uređaja. Ukoliko dođe do nestanka opreme u apartmanu ili oštećenja opreme, instalacija, namještaja, uređaja, gost je o tome dužan hitno obavijestiti domaćina. Ukoliko je do nestanka ili oštećenja došlo krivnjom gosta, gost je dužan nadoknaditi  odgovarajuću protuvrijednost na licu mjesta.  Apartman se ne smije koristiti za djelatnosti protivne Hrvatskim zakonima. U slučaju nepridržavanja kućnog reda, domaćin ima pravo otkazati gostu daljnje pružanje usluga.

Domaćin se obavezuje čuvati Vašu privatnost, te trećim osobama neće davati podatke o Vašem boravku u apartmanu. Ipak, zbog zakonske obaveze prijavljivanja gostiju Turističkoj zajednici Grada Zagreba, plaćanja boravišne pristojbe, te obaveze prijavljivanja Vašeg boravka policiji ako ste stranac izvan EU radi zakonskog reguliranja Vašeg boravka u Republici Hrvatskoj, molimo Vas da Vašu osobnu iskaznicu ili putovnicu predate domaćinu odmah po dolasku radi prijave Turističkom uredu.

Nastojimo da budete zadovoljni svojim boravkom kod nas. Svoje primjedbe, želje i pohvale možete priopćiti domaćinu tijekom boravka, kako bismo mogli sustavno raditi na poboljšanju naših usluga, na Vaše i naše zadovoljstvo.

Želimo Vam ugodan boravak i zahvaljujemo što ste odabrali Zagreb Lodge Apartman!


 

Kontakt

Zagreb Lodge Apartment
Konjička 14
10000 Zagreb
zagreblodge@gmail.com
Telefon/Mobitel:
00 385 92 296 5006

Grad Zagreb

Pročitaj detaljnije


Uvjeti korištenja
Linkovi