Apartmani

Zagreb Lodge Apartman 2+2

A4 - Za četiri osobe, Površine: 43m2

Apartman je namijenjen smještaju maksimalno 4 osobe, ima jednu spavaću sobu s udobnim velikim krevetima ( 90 x 200 ) koje možemo pripremiti kao bračni ležaj ili dva odvojena ležaja, pa vas molimo da nam svoje želje javite na vrijeme. U dnevnom boravku nalazi se vrlo udoban ležaj na razvlačenje ( 160 x 200 ). Apartman je opremljen svime što bi vam moglo zatrebati u kraćem ili dužem boravku: LED/LCD TV sa kablovskim programima, besplatan Wi-Fi internet, klima uređaj i centralno grijanje.

Kuhinja je potpuno opremljena sa svim kućanskim aparatima za pripremu hrane i pića ( frižider s ledenicom, štednjak, stroj za pranje posuđa, mikrovalna, toster, aparat za čaj ili kavu ) Također na raspolaganju imate veliku kadu, perilicu rublja, adapter 110/220 i sušilo za kosu u kupaonici. Radi vaše sigurnosti apartman ima protuprovalna vrata, telefon za hitne pozive i sef. Apartman također ima mali balkon kao mjesto za pušenje. Ukoliko dolazite s vlastitim biciklima, možete ih spremiti u za to predviđenu ostavu. U suprotnom možete bicikle unajmiti nakon dolaska.

Apartman ima vlastito parkirno mjesto pred zgradom. Ukoliko dolazite avionom, možemo vam organizirati povoljniji transfer s aerodroma.


Zagreb Lodge Apartman 4+2

A6 - Za šest osoba, Površine: 75m2

Apartman je namijenjen smještaju maksimalno 6 osoba, ima dvije spavaće sobe s udobnim velikim krevetima,( u jednoj sobi nalaze se dva ležaja 90x200 koje možemo pripremiti kao bračni ležaj ili dva odvojena kreveta, u drugoj sobi nalazi se bračni ležaj 160x200 ), dvije kupaonice, dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom. U dnevnom boravku nalazi se vrlo udoban ležaj na razvlačenje s pravim madracom ( 160 x 200 ). Apartman je opremljen svime što bi vam moglo zatrebati u kraćem ili dužem boravku: brzi besplatan Wi-Fi internet, klima uređaj i centralno grijanje. Svaka soba ima SMART LED/LCD TV sa kablovskim programima.

Kuhinja je potpuno opremljena sa svim kućanskim aparatima za pripremu hrane i pića ( frižider s ledenicom, štednjak, keramička ploča, mikrovalna, toster, aparat za čaj ili kavu ). Također na raspolaganju imate veliku kadu, tuš kabinu, perilicu rublja, adapter 110/220 i sušilo za kosu u kupaonici. Druga kupaonica opremljena je tuš kabinom. Radi vaše sigurnosti apartman ima protuprovalna vrata, telefon za hitne pozive i sef.

Apartman također ima mali balkon kao mjesto za pušenje. Ukoliko dolazite s vlastitim biciklima, možete ih spremiti u za to predviđenu ostavu. U suprotnom možete bicikle unajmiti nakon dolaska.

Apartman ima vlastito parkirno mjesto pred zgradom. Ukoliko dolazite avionom, možemo vam organizirati povoljniji transfer s aerodroma.


Kontakt

Zagreb Lodge Apartment
Konjička 14
10000 Zagreb
zagreblodge@gmail.com
Telefon/Mobitel:
00 385 92 296 5006

Grad Zagreb

Pročitaj detaljnije


Uvjeti korištenja
Linkovi