Lokacija

Apartman se nalazi na I katu malog stambenog objekta u mirnoj ulici zagrebačkog naselja Knežija. Ujutro će Vas probuditi cvrkut ptica umjesto gradske vreve, a ipak za 15 minuta vožnje tramvajem broj 17 stižete na glavni Zagrebački trg i u centru ste svih gradskih zbivanja. Ukoliko stižete automobilom, ne morate ulaziti u gradsku gužvu, jer se nalazimo 2 minute od rotora i pristupa do autoputa ili aerodroma. Aerodrom je udaljen cca 15 km, a transfer uz naplatu možete unaprijed dogovoriti. Autobusni i željeznički kolodvor su na udaljenost od cca 4 km. ( 15 minuta vožnje tramvajem ).

Nekoliko koraka od apartmana nalaze se brojni kafići, supermarket  ( s radnim vremenom od 07-21h, nedjeljom od 8-18h u kojem se možete opskrbiti svime što Vam je potrebno ili kupiti pripremljenu hranu na gastro odjelu ), nekoliko pekara, ljekarna, pošta, banka i bankomati.

Ukoliko ste došli automobilom, besplatan parking pred zgradom čeka uvijek na vas. U suprotnom, centar grada udaljen je svega 15 minuta tramvajem ( tramvajska stanica na udaljenosti 3min od apartmana ). Također imajte na umu da je taxi prijevoz u Zagrebu vrlo jeftin, a brojevi taxi prijevoznika čekaju vas u apartmanu.

U neposrednoj blizini, 10-15 minuta pješice nalazi se Jarunsko jezero i SRC Jarun gdje možete prošetati okruženi zelenilom, baviti se raznim sportskim aktivnostima ( trčanje, biciklizam, veslanje, jedrenje, jahanje, rolanje, skate park, wakeboard, odbojka na pijesku ) ili možete popiti kavu u nekom od mnogobrojnih kafića uz plažu jezera. Jarun je također omiljeno mjesto za noćni provod u nekom od mnogobrojnih klubova, te mjesto održavanja poznatog IN MUSIC festivala, te brojnih drugih sportskih i zabavnih događanja tijekom cijele godine.

Nekoliko minuta šetnje i stići ćete do Savskog nasipa gdje možete prošetati zelenilom uz rijeku Savu, odigrati partiju tenisa na teniskim terenima ili se relaksirati trčanjem ili vožnjom biciklom ako ste ljubitelj sportskih aktivnosti.


Taxi prijevoznici u Zagrebu:
- Eko taxi                385 1 060 77 77
- Radio taxi Zagreb    385 1 17 17
- Cameo taxi            385 1 12 12Kontakt

Zagreb Lodge Apartment
Konjicka 14
10000 Zagreb
zagreblodge@gmail.com
Telefon/Mobitel:
00 385 92 296 5006

Grad Zagreb

Pročitaj detaljnije


Uvjeti korištenja
Linkovi