Uvjeti korištenja

Boravak djece mlade od 2 godine u osnovnom krevetu ne naplacuje se. Boravišna pristojba ukljucena je u cijenu. Iznajmljivac ne podliježe placanju PDV-a prema odredbama cl. 90 st. 2 Zakona o PDV-u.

Apartman ce biti na raspolaganju od 15:00 sati na dan dolaska, te do 10:30 sati na dan odlaska. Izvan navedenog vremena, ukoliko je potrebno, prtljagu možete ostaviti kod nas na sigurnom, pa vas molimo da nas o istom na vrijeme obavijestite.

Nacin placanja: odmah po dolasku u apartman, u suprotnom domacin ce zadržati osobni dokument gosta ( osobna iskaznica, putovnica ) do konacne isplate. Izgubljeni kljuc naplacuje se u iznosu od 150,00 kn / 20€.

U cijenu najma ukljuceno je korištenje interneta, grijanja, klima uredaja, el.energije i plina, opreme i aparata, rucnici, posteljina, sapun, dush. U cijenu je takoder ukljuceno završno cišcenje, ipak molimo Vas da apartman ostavite cist i uredan, kakvog ste ga i zatekli.

Zbog vaše sigurnosti, apartman ima protuprovalna vrata, a novac i dragocjenosti možete pohraniti u sefu. Ipak, gosti su dužni sami brinuti o sigurnosti stvari i dragocjenosti ostavljenih u apartmanu i domacin ne odgovara za nestanak istih. Ulazna vrata apartmana zakljucavajte kada ste unutra, a kada izlazite obavezno zakljucavajte vrata i prozore, ugasite klima uredaj ili grijanje, iskljucite rasvjetu i sve elektricne uredaje. Vlasnik objekta ima pravo u odsutnosti gosta, u osobitim okolnostima, ulaziti u apartman radi sprecavanja moguce štete ili opasnosti. O svom ulasku u apartman vlasnik objekta dužan je obavijestiti gosta u prvom slijedecem kontaktu. Zabranjeno je uništavanje opreme i namještaja, izazivanje nereda i ometanje drugih gostiju i stanara, a osobito stvaranje buke u vremenu od 14:00 do 16:00 sati, te od 22:00 – 08:00 sati.

U apartmanu je dozvoljen boravak iskljucivo onih gostiju koji su prijavljeni u dolasku. Boravak kucnih ljubimaca nije dozvoljen.  Pušenje u apartmanu ( dozvoljeno na balkonu ) organiziranje zabava i boravak više osoba od onog što je dogovoreno smatrat ce se povredom uvjeta najma.

Iz apartmana je zabranjeno iznošenje opreme i uredaja. Ukoliko dode do nestanka opreme u apartmanu ili oštecenja opreme, instalacija, namještaja, uredaja, gost je o tome dužan hitno obavijestiti domacina. Ukoliko je do nestanka ili oštecenja došlo krivnjom gosta, gost je dužan nadoknaditi  odgovarajucu protuvrijednost na licu mjesta.  Apartman se ne smije koristiti za djelatnosti protivne Hrvatskim zakonima. U slucaju nepridržavanja kucnog reda, domacin ima pravo otkazati gostu daljnje pružanje usluga bez povrata novca.

Domacin se obavezuje cuvati Vašu privatnost, te trecim osobama nece davati podatke o Vašem boravku u apartmanu. Ipak, zbog zakonske obaveze prijavljivanja gostiju Turistickoj zajednici Grada Zagreba, placanja boravišne pristojbe, te obaveze prijavljivanja Vašeg boravka policiji ako ste stranac izvan EU radi zakonskog reguliranja Vašeg boravka u Republici Hrvatskoj, molimo Vas da Vašu osobnu iskaznicu ili putovnicu predate domacinu odmah po dolasku radi prijave Turistickom uredu.

Nastojimo da budete zadovoljni svojim boravkom kod nas. Svoje primjedbe, želje i pohvale možete priopciti domacinu tijekom boravka, kako bismo mogli sustavno raditi na poboljšanju naših usluga, na Vaše i naše zadovoljstvo.

Želimo Vam ugodan boravak i zahvaljujemo što ste odabrali Zagreb Lodge Apartman!


 

Kontakt

Zagreb Lodge Apartment
Konjicka 14
10000 Zagreb
zagreblodge@gmail.com
Telefon/Mobitel:
00 385 92 296 5006

Grad Zagreb

Pročitaj detaljnije


Uvjeti korištenja
Linkovi