Apartmani

Zagreb Lodge Apartman 2+2

A4 - Za četiri osobe, Površine: 43m2

Apartman je namijenjen smještaju maksimalno 4 osobe, ima jednu spavacu sobu s udobnim velikim krevetima ( 90 x 200 ) koje možemo pripremiti kao bracni ležaj ili dva odvojena ležaja, pa vas molimo da nam svoje želje javite na vrijeme. U dnevnom boravku nalazi se vrlo udoban ležaj na razvlacenje ( 160 x 200 ). Apartman je opremljen svime što bi vam moglo zatrebati u kracem ili dužem boravku: LED/LCD TV sa kablovskim programima, besplatan Wi-Fi internet, klima uredaj i centralno grijanje.

Kuhinja je potpuno opremljena sa svim kucanskim aparatima za pripremu hrane i pica ( frižider s ledenicom, štednjak, stroj za pranje posuda, mikrovalna, toster, kuhalo za vodu ) Takoder na raspolaganju imate veliku kadu, perilicu rublja, adapter 110/220 i sušilo za kosu u kupaonici. Radi vaše sigurnosti apartman ima protuprovalna vrata i sef. Apartman takoder ima mali balkon kao mjesto za pušenje.

Apartman ima vlastito parkirno mjesto pred zgradom. Ukoliko dolazite avionom, možemo vam organizirati povoljniji transfer s aerodroma.


Zagreb Lodge Apartman 4+2

A6 - Za šest osoba, Površine: 75m2

Apartman je namijenjen smještaju maksimalno 6 osoba, ima dvije spavace sobe s udobnim velikim krevetima,( u jednoj sobi nalaze se dva ležaja 90x200 koje možemo pripremiti kao bracni ležaj ili dva odvojena kreveta, u drugoj sobi nalazi se bracni ležaj 160x200 ), dvije kupaonice, dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom. U dnevnom boravku nalazi se vrlo udoban ležaj na razvlacenje s pravim madracom ( 160 x 200 ). Apartman je opremljen svime što bi vam moglo zatrebati u kracem ili dužem boravku: brzi besplatan Wi-Fi internet, klima uredaj i centralno grijanje. Svaka soba ima SMART LED/LCD TV sa kablovskim programima.

Kuhinja je potpuno opremljena sa svim kucanskim aparatima za pripremu hrane i pica ( frižider s ledenicom, štednjak, keramicka ploca, mikrovalna, toster, kuhalo za vodu ). Takoder na raspolaganju imate veliku kadu, tuš kabinu, perilicu rublja, adapter 110/220 i sušilo za kosu u kupaonici. Druga kupaonica opremljena je tuš kabinom. Radi vaše sigurnosti apartman ima protuprovalna vrata i sef.

Apartman takoder ima mali balkon kao mjesto za pušenje. Ukoliko dolazite s vlastitim biciklima, možete ih spremiti u za to predvidenu ostavu. U suprotnom možete bicikle unajmiti nakon dolaska.

Apartman ima vlastito parkirno mjesto pred zgradom. Ukoliko dolazite avionom, možemo vam organizirati povoljniji transfer s aerodroma.


Kontakt

Zagreb Lodge Apartment
Konjicka 14
10000 Zagreb
zagreblodge@gmail.com
Telefon/Mobitel:
00 385 92 296 5006

Grad Zagreb

Pročitaj detaljnije


Uvjeti korištenja
Linkovi